Face your Book – Like making mistakes

Cum ar fi sa participi la un joc stiind ca s-ar putea sa nu existe nici o rezolvare la obstacolele care apar pe parcurs ?

Ei bine, liceenii de la Colegiul National ”Grigore Antipa” au acceptat provocarea si s-au expus unui grad inalt de frustrare, din dorinta de a intelege ca a gresi este constructiv. Fie ca au fost indemnati sa se descurce individual sau in echipa, participantii la proiectul Face your Book au avut sansa sa-si testeze nivelul de motivatie, gradul de implicare si rezistenta in fata frustrarii, abilitati pe care sarcinile dificile le solicita.

”Nu a fost cea mai amuzanta dupa-amiaza – m-am simtit neputincioasa” a declarat una dintre participante.

”Mie mi-a placut. In general, nu ma chinui sa fac un lucru decat daca este obligatoriu. Sunt mandra de mine ca am insistat sa rezolvam jocul, chiar daca nu ne-a obligat nimeni sa facem acest lucru. Fiecare dintre noi era implicat, si-si dorea sa gaseasca solutia – am lucrat in echipa.” a declarat o alta participanta.

Toti liceenii implicati in activitatile celei de-a doua intalniri, Like making mistakes, au dat dovada de perseverenta si de creativitate. In ciuda dificultatilor si a disconfortului psihic creat de esec, au reusit sa se mentina implicati in sarcina si sa invete din propriile greseli.

 

 


Mar 09, 2013 | Category: Blog | Comments: 1

 

One Response to “Face your Book – Like making mistakes”


Leave a Reply

bottom