Colind la Caminul de Batrani Sacele- 22.12.2013

Ca-n fiecare an, cu o traditie de 6 ani, ne strangem mai multe persoane dornice sa aducem un zambet pe chipul bunicilor din Caminul de batrani Sacele.

Anul acesta dorim sa nu fie o exceptie de la traditia noastra, un loc magic al emotiilor, al oamenilor care se reintalnesc cu ocazia acestui eveniment si a caror bucurie intrece orice alte inchipuiri.

Traditia spune ca mergem cu colindul in ultima duminica inainte de Craciun, astfel ca, pe 22.12.2013 sunteti invitati sa va alaturati unui super grup care e format din oameni foarte faini, care nu neaparat au valente artistice, dar al caror entuziasm, daruire, implicare sunt dincolo de orice performanta vocala.

Pentru a ne putea drege glasul si alege cele mai potrivite tonalitati in grup, va propun sa ne intalnim la 2 repetii, unde vom putea imbunatati lista colindelor pe care o avem in fiecare an:
– vineri- 13.12.2013 ora 17:00
– vineri- 20.12.2013 ora 17:00

Locul de intalnire va fi la Centrul de Tineret- Str. Suisul Castelului nr.1-3 (Aleea de sub Tampa)

Peste 70 de bunici din Centrul de batrani Sacele ne asteapta duminica, 22.12.2013, ora 11:30 sa le incantam sarbatorilor cu colindele pe care le vom canta.

Obiceiul de a le face o surpriza acestor bunici ni-l vom pastra, prin a cumpara una alta, inainte de merge la colind.

Deja avem echipa de cumparaturi si de facut pachete, multumiri posticipate si anticipate doamnei Comanici si Nadiei Comanici si ne bucuram sa va avem alaturi si sa va implicati cum ati facut-o pana acum.

Pentru detalii organizatorice o puteti contacta prin email pe:
– Madalina Ursu- madalina.ursu@eduforall.ro

sau telefonic:
– Madalina Ursu- 0722 59 33 57

Evenimentul este deschis tuturor celor ce doresc sa participe si sa se implice, deci puteti sa-l dati mai departe cu drag 🙂

Cei interesati sa se alature acestui grup fain de oameni, va rog sa urmariti cu interes informatiile postate in cadrul eventului :).

Sarbatori cu bine s-aveti 😉

Colinde 2013

 

Echipa de colindatori

Asociatia Edu For All 🙂


Dec 08, 2013 | Category: Blog | Comments: none

 


Leave a Reply

bottom