O noua saptamana, o alta aventura

Jurnalul nostru isi deschide din nou paginile pentru saptamana cu numarul trei a Gradinitei de Vara.

Fila zilei de luni imbina caldura verii cu frigul de la Polul Nord. Copiii au aflat informatii despre animalele care traiesc acolo, facandu-si astfel noi prieteni: pinguinul si ursul polar.Au folosit informatiile primite pentru a raspunde la ghicitori si s-au mutat, spre sfarsitul zilei catre animalele domestice, urmarind desenul animat ‚Cei trei purcelusi’.

Pe fila zilei de marti, incerc sa redau secretul prin care cateva bucati de hartie colorata au devenit mici opere de arta, luand forma unui cosulet cu floricele si a unui tablou. Daca sunteti curiosi, veniti sa le vedeti !

Miercuri dinozaurii buclucasi ne-au dat din nou de lucru. Iar au disparut prin biblioteca ! Oare de data asta s-or fi ascuns sub ‚Podul de piatra’?

Joi, prietena noastra de la biblioteca, Melania, i-a invatat pe copii regulile de circulatie. In mainile acestora, plastilina a devenit pe rand o intersectie, un semn de circulatie, o zebra ori un agent care dirija circulatia.

O voluntara din Anglia i-a invatat pe copii sa faca bratari si apoi ne-am jucat impreuna cat a fost ziua de lunga.

Ziua de vineri ne-a dus inapoi in epoca fierului, caci reprezentantele Muzeului de Istorie Brasov, ne-au ajutat sa redescoperim obiecte specifice acelei ere. Am revenit cu drag in prezent, pentru a o sarbatori impreuna pe Lara. Am mancat tort si i-am oferit felicitari cu ocazia implinirii celor patru anisori. Pe langa darurile noastre, Lara, impreuna cu toti ceilalti copii, au primit ‘Darul mamei natura’

 

Și asa a mai trecut o saptamana dintr-o vara de poveste…..


Jul 12, 2011 | Category: Blog | Comments: 1

 

One Response to “O noua saptamana, o alta aventura”


  1. Adriana Muresan says:

    Foarte frumos! nu cred ca exista o satisfactie mai mare decat zambetul unui copil!
    imi pare atat de rau ca nu am putut participa!


Leave a Reply

bottom